Felelősek vagyunk gyermekeinkért, családunkért!

miért fontos a vércsoport ismerete a családnak – egészséges életmód az egész családnak – irányított véradás – RH összeférhetetlenség

Miért fontos a vércsoport ismerete a családnak?

Mindenki a lehető legtöbbet szeretné nyújtani a családjának, és bármit megtenne azért, hogy gyermekeinek hosszú, egészséges, és boldog élete legyen. Felelősek vagyunk gyermekeink, családunk egészségéért, hiszen mi alakítjuk ki az életmódjukat, és táplálkozási szokásaikat. A vércsoportok megismerése lehetőséget biztosít a múlt vizsgálatához, és a múltbéli hibák javításához annak érdekében, hogy az örökséget, gyermekeink érdekében javított formában adhassuk tovább.

A család egészségével kapcsolatban számos kérdés merül fel a szülőkben:

• Milyen táplálékokat fogyasszanak gyermekeink?

• Hogyan előzhetők meg hatékonyan a betegségek?

• Melyik gyógykezelés a legjobb nekünk, a családunknak?

• Hogyan hatnak szervezetünkre a különböző antibiotikumok és vakcinák?

A fenti kérdésekre a vércsoportok adnak választ. Gyógyszerszedés előtt minden esetben meg kell vizsgálni a problémát kiváltó okokat. Azokat kell ugyanis megszüntetni, nem a tüneteket kell enyhíteni. Legtöbbször a helytelen étrend, valamint a stressz áll a problémák hátterében. Megfelelő étrenddel, elegendő pihenéssel, a stressz csökkentésével hatékonyan előzhetjük meg a megbetegedések kialakulását, így nem lesz szükség gyógyszerek alkalmazására.

Egészséges életmód az egész családnak

A vércsoport típusa befolyásolja azt, hogy az embereknek milyen az emésztése, hogyan reagálnak a stresszre, milyen a személyiségük, lelkiállapotuk, mennyire hatékony az anyagcseréjük, és milyen erős az immunrendszerük. A vércsoport szerinti diéta segíthet Önnek abban, hogy megtalálja a helyes utat önmaga és a családja számára.

Miért fontos a vércsoport szerinti életmód követése a családjának?

• A családtagjai vércsoportjának megfelelően tervezheti meg a napirendet, annak érdekében, hogy csökkentse a stresszt, és a stressz káros hatásait.

• Úgy nevelheti gyermekeit, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki önmagukból.

• Az egész család egészségesen fog táplálkozni, és fogyókúra nélkül is elérhetik az ideális testsúlyukat.

• Mindenki a számára legmegfelelőbb mozgásformát tudja végezni.

• Csökkentheti az időskori megbetegedések kialakulásának kockázatát, és késleltetheti az öregkori szellemi és fizikai leépülést.

• A vércsoport szerinti étrenddel fokozhatja családtagjai energiáját és állóképességét.

• Leküzdhetnek olyan krónikus betegségeket, melyek hosszú éveken át megkeserítették az életüket.

• A vércsoport szerinti életmóddal kiküszöbölhetőek a különböző lelki megbetegedések, mint például a szorongás és a depresszió. Segít megtalálni az érzelmi egyensúlyt, és bizonyítottan közérzetjavító hatású.

A vércsoport analízis fő elemeinek megismerése után könnyedén alakíthatja ki az optimális életmódot saját maga és az egész családja számára.

Éljenek teljes életet! Alakítsa át családja életmódját a vércsoport szerinti diétának megfelelően!>>

Irányított véradás

Irányított véradás formájában közvetlenül segítheti beteg családtagjának, barátjának mielőbbi gyógyulását, felépülését. Érdemes ismerni az egész család vércsoportját annak érdekében, hogy tudja, hogy szükség esetén Ön kire számíthat, illetve Ön kinek segíthet.

Az irányított véradás során a Vérellátó Szolgálatnál megjelölheti, hogy kinek a javára szeretné adományozni a levett vért.

Miért előnyös a véradásnak ez a formája?

• Amennyiben a beteg ritka vércsoporttal rendelkezik, nagyobb esély van rá, hogy a családon belül van megfelelő vércsoportú személy.

• Adományával életmentő segítséget nyújthat hozzátartozójának.

• A beteg számára fontos a tudat, hogy Ön segített neki a gyógyulásban.

Derítse ki, hogy melyik családtagjával egyezik a vércsoportja!

Vércsoport meghatározás 2 perc alatt, otthon a vércsoport teszttel>>

RH összeférhetetlenség

Bizonyos esetekben összeférhetetlenség jöhet létre a magzat és az anya között, melynek oka a vörösvértestek eltérő antigén sajátosságai. A leggyakoribb az RH-összeférhetetlenség, ami RH negatív anya és RH pozitív magzat esetén alakul ki. Az első terhesség esetén nem lépnek fel komplikációk, de a szülés során kettejük vére kismértékben összekeveredik, így az anya szervezetében immunreakció indul el az RH pozitív vörösvértestek ellen. A következő terhesség során az ellenanyagok átjutva a méhlepényen károsíthatják a magzatot. Passzív immunizálással előzhető meg az összeférhetetlenség kialakulása, ekkor az anya RH antitestet kap.

Az RH összeférhetetlenség kialakulásának megelőzéséhez elengedhetetlen a megbízható vércsoport meghatározás. Segítségére lehet ebben a vércsoport teszt!

Milyen előnyöket élvezhet, ha a vércsoport tesztet választja?>>