Vércsoport meghatározás

Vér nélkül nem létezhetünk, a vér a természet ereje, mely kezdettől fogva táplál minket. A vérünk a létezésünkhöz elengedhetetlenül szükséges komplex szállító és védekező rendszer, valamint ezen túlmenően bizonyos tulajdonságaink alappillére.

Hogyan határozható meg a vércsoport?

Egyetlen csepp mikroszkopikus méretű, szabad szemmel nem is látható vér magában hordozza az adott emberre jellemző, valamennyi genetikai információt. A vér speciális vizsgálatával meghatározható a vércsoport típusa, mely rengeteg információt nyújt az adott emberre vonatkozóan.

Milyen vércsoport típusokat ismerünk és miért fontos a vércsoport meghatározása?>>

A vércsoport-antitestek immunrendszerünk legerősebb ellenanyagai, vörösvérsejt-agglutináló (Agglutináció: összecsapódás; sejtes elemek kicsapódása ellenanyag hatására különböző fizikai, illetve kémiai hatások következtében.) hatásuk olyan erős, hogy akár szabad szemmel is azonnal észrevehető egy tárgylemezen. Ennek a tulajdonságuknak köszönhetően egy tesztkártya segítségével, laboratóriumi vizsgálat nélkül, néhány perc alatt meghatározható a vércsoport.

Hogyan derítse ki vércsoport típusát annak érdekében, hogy változtatni tudjon életmódján, és egészségesebb, teljes életet élhessen? A válasz: otthon használható vércsoport teszt segítségével.